Compania Cristal Concept SRL a lansat brandul Pastas pe piața din Republica Moldova pentru a oferi consumatorilor o serie de produse de calitate superioară, destinate celor care adoptă un stil de viață sănătos, sportivilor, veganilor/vegetarienilor și tuturor celor care vor să-și diversifice alimentația și să încerce un produs inedit și nou pentru țara noastră.

Oferim peste 30 de varietăți de paste din nuci și semințe, făcute din ingrediente naturale, care nu conțin zahăr, sare sau grăsimi hidrogenate. Materia primă este procurată din surse sigure, de la parteneri de încredere din Moldova și din diverse regiuni ale lumii.

În secția de producere, nucile și semințele sunt procesate și transformate în paste, prin măcinarea lor lentă, utilizând propriile mori de piatră și mori coloidale, oferind clienților produse proaspete, 100% naturale, fără aditivi sau conservanți și cu un impact redus asupra mediului. Nucile și semințele sunt zdrobite până la micro particule, iar în această formă, ele se digeră și se asimilează mai bine de organism, decât atunci când sunt consumate întregi.

Prepararea pastelor nu necesită utilizarea temperaturilor ridicate, ceea ce înseamnă că compoziția chimică a produsului finit dublează complet compoziția nucilor și semințelor, păstrând intacte, toate vitaminele, fibrele, macro și microelementele.
Pastele sunt destinate atât consumului nemijlocit în alimentație, cât și prelucrării industriale, pentru fabricarea produselor de patiserie și cofetărie. În acest sens, colaborăm strâns cu sectorul HoReCa, cu mai multe baruri și restaurante din Chișinău, care utilizează pastele noastre la prepararea celor mai diverse bucate.

Pastele noastre pot fi adăugate în salate, terciuri, smoothie-uri, se combină excelent cu clătite, checuri, fursecuri, poți fi folosite în cele mai variate combinații alimentare și au o valoare nutritivă ridicată, datorită conținutului bogat în grăsimi nesaturate de tipul omega 3 și omega 6, proteine, vitamine și minerale.

Toate produsele Pastas au certificate de origine și certificate de conformitate eliberate de Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor.