Nu conține adaosuri, conservanți sau potențiatori de aromă sau gust. Se consumă direct sau se utilizează pentru fabricarea produselor de patiserie și cofetărie. Înainte de întrebuințare, pasta trebuie bine omogenizată. Consumul zilnic recomandat: nu mai mult de 100 de g. Poate fi alergen.
Masa netă | 43 g, 250 g, 1 kg |
---|---|
Recipient | borcan de sticlă |
Termen de valabilitate | 6 luni |
Temperatura de păstrare | de la 5 până la 25°C |
Umeditatea de păstrare | nu mai mare de 75% |
Elena Vlas –
Un gust mult plăcut, absolut divin al Pastei din fistic combinat cu mierea pura de salcâm si aciditatea bobițelor de rodie, o gustare simplă, însă delicioasa – Paste cu sos de fistic, miere si rodie!
Este una din miile de variante de a combina Pasta din fistic în alimentație.
Îți trebuie doar imaginație si un borcănaș de Pastă din Fistic!
Verified owner Sîrbu Mihaela G. –
Gust divin , cu cât mai mult savurezi porția, cu atât mai mult predomină gustul de fistic.